Admins kunnen eenvoudig medewerkers beheren in DistaRoom. Dit kan in de beheeromgeving, onder het kopje bedrijfsinstellingen en dan members.

Medewerkers uitnodigen om een gebruikersaccount aan te maken

Door een emailadres in te voeren en een rol te selecteren, kunnen medewerkers eenvoudig uitgenodigd worden om een account aan te maken. Door op de 'send invitation' knop te klikken ontvangt de medewerker een mail met daarin uitleg over het aanmaken van een account.

Er zijn twee soorten rollen, namelijk die van admin en die van member.

Admin

Admins hebben toegang tot alle functionaliteiten. Ze kunnen hun eigen profiel en meetings beheren en ook de bedrijfsinstellingen en facturatie gegevens.

Member

Members hebben geen toegang tot de bedrijfsinstellingen en facturatie. Ze kunnen enkel hun eigen profiel en meetings beheren.

Overzicht uitnodigingen

In het overzicht met uitnodigingen wordt een lijst getoond met alle emailadressen naar wie de admin een uitnodiging gestuurd heeft om een account aan te maken in DistaRoom. Door op het prullenbakje te klikken wordt de uitnodiging gedeactiveerd en kan de medewerker geen gebruikersaccount meer aanmaken.

Overzicht actieve gebruikers

Het overzicht toont een lijst met alle medewerkers die een account hebben aangemaakt en welke rol ze hebben binnen DistaRoom. Het wijzigen van de rol kan eenvoudig via het groene tandwiel. Door op het rode kruis te klikken wordt het gebruikersaccount van de medewerker verwijderd.