7 dagen gratis

DistaRoom is 7 dagen gratis te proberen. Gedurende deze periode heb je toegang tot alle functionaliteiten van DistaRoom. Je kunt een gratis abonnement op DistaRoom proberen via deze link.


Betaalde abonnementen

Als je trial periode voorbij is hopen we dat je zodanig onder de indruk bent dat je betalende klant wilt worden van DistaRoom. Je kunt je abonnement instellen in de beheeromgeving onder Company Billing > Subscription.


DistaRoom abonnementen worden aangeboden in drie varianten, namelijk: Solo, Team en Premium. Solo is het instap abonnement. Team bevat alle functionaliteiten van solo plus een aantal andere functionaliteiten. Premium is het meest uitgebreide abonnement van DistaRoom. De exacte inhoud van de verschillende abonnementen lees je hier.Heb je het pakket geselecteerd, dan kun je in het invoerveld aangeven hoeveel licenties je nodig hebt. Ook kun je kiezen tussen maandelijkse en jaarlijkse facturatie. Kies je voor jaarlijkse facturatie, dan scheelt dit in de kosten.


Facturatie gegevens

Je maakt je bestelling definitief door je creditcard gegevens en je bedrijfsgegevens in te vullen. Ook kun je eventueel nog een coupon code invoeren voor korting. Druk op de groene 'Subscribe' knop en je abonnement is definitief.