DistaRoom biedt de mogelijkheid om je digitale vergaderingen volledig in je eigen huisstijl plaats te laten vinden. Om je branding te beheren klik je in het menu onder bedrijfsinstellingen op branding.

Logo

Het is niet noodzakelijk om je eigen logo in te stellen. Stel je geen logo in, dan wordt standaard het DistaRoom logo getoond. Je kunt een header logo instellen en een default logo. Dit doe je door te klikken op 'Update logo'. Let er daarbij op dat je logo max. 4MB en max. 1920 * 1080 pixels groot mag zijn. Logo's moeten voldoen aan .jpg, .jpeg, .png of het .gif bestandsformaat.

Het header logo wordt getoond in de header. Het default logo wordt getoond aan mensen die zich in de join.distaroom.com omgeving bevinden. Ook wordt het default logo gebruikt als watermerk als je een scherm deelt.

Mail template

Je kunt eenvoudig mensen uitnodigen via de email om deel te nemen aan de meeting. Op welke manier je de email uitnodiging wilt versturen stel je hier in.

Je kunt aangeven wie de afzender van de uitnodiging is, naar welk e-mailadres er gereplied kan worden, wat het onderwerp van de email uitnodiging is en wat de inhoud van het bericht is.

Je kunt de tekst van de inhoud van de mail veranderen. Let er daarbij op dat de teksten die binnen { } staan variabelen zijn en door DistaRoom automatisch worden ingevuld wanneer je de uitnodiging verstuurd. Als je wilt controleren of de uitnodiging de juiste inhoud bevat kun je dit zien in het voorbeeld aan de onderkant.

SMS template

Naast het uitnodigen van deelnemers via de mail is dit ook mogelijk middels SMS. Mensen kunnen daardoor eenvoudig deelnemen op hun mobiele telefoon. Bij de instellingen kun je instellen wie de afzender is van het SMS bericht. Dit betreft een naam of een nummer.

Ook kun je de inhoud van het SMS bericht wijzigen. Let er daarbij op dat de teksten die binnen { } staan variabelen zijn en door DistaRoom automatisch worden ingevuld wanneer je de uitnodiging verstuurd. Als je wilt controleren of de uitnodiging de juiste inhoud bevat kun je dit zien in het voorbeeld aan de onderkant.

Huisstijl

Vergaderingen in DistaRoom worden standaard getoond in de groenblauwe huisstijl van DistaRoom zelf. Het is mogelijk om je eigen huisstijl kleuren in te stellen. Dit versterkt de cultuur wanneer je DistaRoom onder collega's onderling gebruikt en je laat een professionele indruk achter bij klanten.

Je kunt de achtergrond kleur instellen, de primaire kleur en de secundaire kleur. Door op update te klikken worden de kleuren gewijzigd. Ben je niet tevreden en wil je de originele kleuren weer terug, druk dan op de reset knop.