Pagina titel

De paginatitel van de meeting zie je in het tabje van je browser staan. Standaard staat hier DistaRoom | Meeting. Je kunt dit personaliseren. DistaRoom kun je bijvoorbeeld veranderen in de naam van je eigen bedrijf. Het deel dat tussen { en } staat is dynamisch en neemt de waarde over die je de meeting room als naam hebt meegegeven.

Agent

Als Admin kun je de voorkeuren instellen voor agents. Door een vinkje te zetten en op update te klikken wijzig je de voorkeuren.

Gebruiker

Je kunt als Admin ook de voorkeuren voor gebruikers instellen. Door een vinkje te zetten en op update te klikken wijzig je de voorkeuren.