Vergadering aanmaken

Als agent maak je eenvoudig een vergadering aan. Je kunt direct op 'Create meeting' klikken en de vergadering is aangemaakt. Je kunt de vergadering ook een naam meegeven voordat je hem aanmaakt.

Daarnaast kun je een pincode instellen die gebruikers moeten invoeren alvorens ze kunnen deelnemen aan de vergadering of je kunt 'door knocking' instellen. Dit houdt in dat je als agent een notificatie krijgt wanneer iemand wil deelnemen aan de vergadering. Je moet dan handmatig de toegang verlenen.

Vergaderingen overzicht

Je kunt verschillende vergaderruimtes aanmaken. Zo kun je bijvoorbeeld een vergaderruimte aanmaken voor intern gebruik en voor extern gebruik. In het vergaderingen overzicht zie je een overzicht met al je aangemaakte vergaderingen.

Vergadering bezoeken

Je ziet het ID van de vergadering, de datum dat deze is aangemaakt en je kunt een aantal acties uitvoeren. Zoals de vergadering bezoeken, dit doe je door op het groene pijltje te klikken.

Uitnodigen

Je kunt ook anderen uitnodigen voor de vergadering via de mail, dit doe je door op het envelopje te klikken. Vervolgens kun je een e-mailadres invoeren, het onderwerp van de mail kiezen en een begeleidende tekst schrijven.

Eigenschappen wijzigen

Daarnaast kun je de eigenschappen van de vergaderruimte wijzigen. Dit doe je door op het tandwiel icoontje te klikken. Vervolgens kun je de naam van de vergaderruimte wijzigen en kun je instellen of er een pincode op de vergadering zit of dat er aangeklopt moet worden.