Beheeromgeving

Vanuit je beheeromgeving kun je als agent eenvoudig verbinden met een vergadering die je eerder hebt aangemaakt. Weet je niet hoe je een vergadering aanmaakt? Lees dan eerst dit artikel.

Om deel te nemen aan de vergadering druk je op het groene pijl icoontje. Je komt vervolgens direct in de vergadering terecht.

Join.DistaRoom.com

Je kunt als agent ook vanuit join.distaroom.com een vergadering aanmaken. Je kiest de input voor je camera en microfoon en drukt vervolgens op 'gebruik mijn camera en maak verbinding'.

Vervolgens kun je alvast schermen selecteren die je tijdens de vergadering wilt delen. Je kunt kiezen om volledige schermen te delen, om app vensters te delen of om tabbladen te delen.

Als laatste heb je de mogelijkheid om de vergadering een naam te geven, om een pincode in te stellen en om door knocking in te schakelen. Klik op 'Ziet er goed uit!' en je bent verbonden met de meeting.