Het updaten van je profiel kan eenvoudig in de beheeromgeving van DistaRoom. Je kunt een foto uploaden, je contactinformatie wijzigen, je wachtwoord wijzigen en two factor authentication instellen.

Foto uploaden

Wil je een foto toevoegen aan je profiel, dan kies je voor 'upload photo'. Momenteel heeft het uploaden van een foto nog geen functie binnen DistaRoom. In een latere versie zal de profielfoto getoond worden aan deelnemers wanneer ze via join.distaroom.com deel willen nemen aan de vergadering.

Contactinformatie

Je naam is zichtbaar voor de Admin van de organisatie en wordt gebruikt als afzender bij het versturen van uitnodigingen via email en sms. Het e-mailadres gebruik je om in te loggen en hierop ontvang je belangrijke emails omtrent je gebruik van DistaRoom.

Wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen door eerst je huidige wachtwoord in te voeren ter controle. Daarna vul je je nieuwe wachtwoord in en daarna nogmaals om het nieuwe wachtwoord te bevestigen.

Two factor authentication

Two factor authentication kun je instellen door gebruik te maken van de Google Authenticator App of van Authy. Dit zijn apps voor op je smartphone.

Binnen deze apps heb je de mogelijkheid om QR codes te scannen. Scan de code op het scherm en 2FA is ingesteld. Lukt het je niet om de QR code te scannen? Klik dan op 'Try this instead' en voer handmatig de getoonde code in in je authenticator app.