Je kunt eenvoudig deelnemers uitnodigen via e-mail. Dit doe je door onderin het scherm te klikken op het persoon icoontje.

Vervolgens kies je voor 'Verstuur e-mail'

Voer het e-mailadres in van de ontvanger, een onderwerp en een bericht. Standaard wordt er een vooringesteld bericht ingeladen. Deze kun je als admin wijzigen in de beheeromgeving. Hoe je dit doet lees je hier.

De ontvanger ontvangt een e-mail en kan eenvoudig deelnemen aan de vergadering door op de link te klikken.